Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Sunday 6 October 2013

Hello, Welcome to my nail art blog! :)


Bedankt voor het bezoeken van deze blog. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Julia, en ik volg de trends op het gebied van nagelverzorging op de voet! Toen felle kleuren nagellak als paars en blauw op de markt verschenen en geleidelijk populairder werden, begon ik onbewust steeds meer nagellak te verzamelen. Vandaag de dag raak ik de tel kwijt als ik wil tellen hoeveel lakjes ik precies bezit! Wat mensen dan meestal vragen is; ‘Gebruik je dat echt allemaal?’ Het antwoord daarop is altijd ‘Jaa!’. Voor mij heeft iedere nagellak zijn eigen tint en kleurondertoon -daar haal ik mezelf dan ook mee over als ik weer eens voor het rek met nagellak bij de Kruidvat sta! Voor Nail art geeft het bovendien het best effect als de kleuren precies kloppen.



 
Het begin van mijn nagellak verzameling

 
 
Zo’n 3 jaar geleden ben ik begonnen met Nail art. Als ik van school thuis kwam (meestal met een idee voor een nieuwe nagel creatie in mijn hoofd) begon ik vaak gelijk met lakken. Ik werd hier steeds beter in en op school waren vriendinnen ook erg enthousiast. Ik durfde later steeds meer te experimenteren met verschillende soorten Nail art- de ene nog geslaagder dan de andere! Vandaag de dag heb ik bijna alle technieken onder de knie..
 


Mijn 2e hobby is schrijven en ook dit doe ik al erg lang. Ik zou later het liefst Journaliste willen worden, en met een schuin oog op de toekomst gericht begin ik deze blog. Ik kan nu mijn 2 favoriete hobby’s combineren en de droom waarmaken die ik al zo lang heb.
Op mijn blog kunnen jullie wekelijks artikelen verwachten met Reviews en Swatches van verschillende soorten nagellak. De nieuwste trends op het gebied van nagelverzorging zullen hier aan de lopende band voorbij komen; ik test producten voor jullie uit en geef mijn eerlijke mening.  Ook laat ik foto’s zien van mijn nieuwste Nail art creaties en zal ik af en toe Tutorials op mijn blog plaatsen!
Laat vooral een reactie achter op mijn artikelen, Ik vind het leuk om te lezen wat jullie vinden!

Xxx
Julia

 

No comments:

Post a Comment