Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

About me

 
Hallo, leuk dat je een kijkje op mijn blog hebt genomen!


Ik zal me even voorstellen,
 
Ik ben Julia en ik volg de trends op het gebied van nagelverzorging op de voet! Toen er steeds meer felle kleuren nagellak op de markt verschenen en geleidelijk aan populairder werden, ben ik onbewust steeds meer nagellak gaan verzamelen. Vandaag de dag ben ik de tel kwijt als ik wil weten hoeveel nagellakjes ik precies bezit. Wat mensen me dan meestal vragen is; ‘gebruik je dat echt allemaal?’ Mijn antwoord daarop is altijd ‘jaa!’ Voor mij is nail art de afgelopen jaren echt een manier geworden om mezelf te laten zien.  Met een nieuwe nagelcreatie kun je dan ook al je creativiteit uitten. Iedere nagellak heeft zijn eigen kleurondertoon en ik vind het geweldig om al deze verschillende lakjes voor jullie uit te testen!
 

 
 

Dat was een van de redenen dat ik deze blog begonnen ben, maar naast het creatieve proces vind ik schrijven ook geweldig. Het is dan ook mijn droom om later Journaliste te worden en met een schuin oog op de toekomst gericht begon ik in oktober 2013 deze blog…

Op Creativenails4fun schrijf ik wekelijks 2 artikelen over de trends op het gebied van nagelverzorging. Foto’s van eigen gemaakte nagel creaties mogen natuurlijk niet ontbreken! Ik test bovendien regelmatig verschillende soorten nagellak voor jullie uit. Daarbij geef ik altijd mijn eerlijke mening.


 

Inmiddels heb ik al veel nieuwe lezers op mijn blog mogen verwelkomen en ik vind het fantastisch om al jullie lieve reacties te lezen!


 

Liefs,

Julia

 

 
 

 

No comments:

Post a Comment